Šokoladiniai avižirniai

Šokoladiniai avižirniai
Jums reikės: 1-nos konservuotų avižirnių skardinės (galima naudoti ir džiovintus, prieš tai išmirkytus ir išvirtus); 2 v.š kakavos miltelių; 1 v.š ištirpdyto kokosų aliejaus; 1,5 v.š kokosų cukraus, jei neturite tiks ir medus; 1 v.š cinamono; 1 v.š vanilės ekstrakto; 0,5 v.š muskato riešuto; Avižirius nuvarvinti ir nusausinti.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių. Dubenyje avižirnius sumaišyti su kakavos milteliais, kokosų aliejumi, kokosų cukrumi, cinamonu, muskato riešuto milteliais ir vanilės ekstraktu. Labai gerai viską išmaišyti ir paskleisti avižirnius ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.Kepti apie 40 min., karts nuo karto pamaišant.
Baigus kepti- praverti orkaitės dureles ir dar 15 min. palikti avižirnius.