RICINOS ALIEJUS Tai pats tirščiausias augalinis aliejus

RICINOS ALIEJUS
Tai pats tirščiausias augalinis aliejus.
Jis ne tik stiprina blakstienas, plaukus, nagus, bet ir: jame esanti ricinoleino rūgštis stabdo mikrobų augimą, dėl to šis aliejus pasižymi valančiomis savybėmis; pasižymi odą šviesinančiomis savybėmis (šviesina tamsias odos dėmelės pvz. nėštumo metu), tam jis maišomas su erškėtuogių aliejumi bei salierų, morkų sėklų eteriniais aliejais; nuramina sudirgusią odą ir tinka esant odos infekcijai (aknė, grybelinės infekcijos) ; idealiai tinka makiažui valyti (ypač akių); dėl tirštos konsistencijos, puikiai tinka dekoratyvinės kosmetikos gamybai (lūpų blizgiai, akių tušai, lūpų balzamai);