Paruošta gerti chagos arbata yra sodrios juodos spalvos ir gilaus, malonaus gerti „žemiško“ skonio. Išvaizda ir skoniu arbatos žinovams primena pu-erh arbatą

Paruošta gerti chagos arbata yra sodrios juodos spalvos ir gilaus, malonaus gerti „žemiško“ skonio. Išvaizda ir skoniu arbatos žinovams primena pu-erh arbatą.Jau turime domina rasom.Yra keli arbatos paruošimo būdai: 1 litrui tyro vandens naudojame 2 valgomus šaukštus maltos čiagos arba saujelę chiagos gabaliukų. Verdant uždengtam puode ant silpnos ugnies apie valandą – kol arbata įgaus sodriai juodą spalvą ir patirštėjusią konsistenciją. Užpilant į gerai karštį išlaikantį termosą Vartoti taip kaip norisi – kaip įprastą arbatą.
Gerti vieną, pasigardinant medum, kokosų pienu.
Norintys sumažinti suvartojamą kavos kiekį ar tiesiog praturtinti geriamą kavą CHIAGĄ maišo su iš kavos pupelių, paruošta gerti, kava. arbatos receptas: 1 valgomas šaukštas ghee ar kokosų aliejaus 1 valgomas šaukštas medaus ar kokosų žiedų cukraus 1 puodelis paruoštos gerti chiagos arbatos. galima pagardinti natūralia vanilės ankštimi ar pasta, žiupsneliu Ceilono cinamono ar geros kokybės raw kakava.Sudėti ingridientus į kokteilinę ir plakti ant stiprios programos apie minutę, iki kol ingridientai pavirs vienu gėrimu.