Glintveinas nealkoholinis- dar kitaip karštas arba „liepsnojantis“ vynas, puikiai sušildantis ilgais žiemos vakarais

Glintveinas nealkoholinis- dar kitaip karštas arba „liepsnojantis“ vynas, puikiai sušildantis ilgais žiemos vakarais.Ingredientai:
3 stiklinės – vyšnių arba granatų sulčių.4 v.š. – apelsino arba citrinos tarkuotos odelės.1/2 obuolio.1/2 a.š – gvazdikėlių.1 cinamono lazdelė.žiupsnelis kardamono.Supilti į puodą sultis, įpilti vandens ir sudėti likusius ingredientus. Išmaišyti. Pašildyti gėrimą ant silpnos ugnies beveik iki užvirimo. Leisti glintveinui pastovėti 5 minutes uždengus dangčiu.Jeigu norite išlaikyti kūno svorį – gerkite valgio metu.Jeigu norite priaugti svorio – gerkite po valgio.
Visi geriami skysčiai turi būti šilti arba net karšti, jokiu būdu nešaltesni negu kambario temperatūros. Šaltus gėrimus galima gerti tik pita došos tipo žmonėms pagal poreikį arba kai yra karšta.